Prijzen vanaf €1600 inclusief:

Als trouwfotograaf leg ik jullie dierbaarste momenten vast, de details maar gaan we ook samen mooie beelden creëren. Ik geniet van bruiloften die authentiek en eigen zijn vormgegeven. Jullie keuzes hebben gemaakt die bij je passen en we samen de liefde mogen vieren. Ik reis het hele land door en voor buitenland bruiloften maak ik een offerte op maat. 


* Prijzen gelden voor 2025


~  Kennismakingsgesprek bij mij thuis of online
~  Detailgesprek 
~  Reiskosten
~  Inclusief 6 uur fotografie 
~  (Mini) album 
~  Min. 350 foto's in hoge resolutie 
~ Selectie bewerkt met liefde en aandacht 
~ Mogelijkheid tot extra uren en een second shooter 

JULLIE UNIEKE VERHAAL

Bruiloften

klik voor  meer informatie

Vraag de brochure aan

Ik verwonder, creëer & vertel 

Nieuwsgierig ben ik naar jullie verhaal. Waar is jullie verhaal begonnen? Volgen jullie graag de gebaande of ongebaande paden? Welke dromen hebben jullie samen? 

Tijdens de bruiloft geniet ik van zowel de hoogtepunten, details als samen mooie beelden creëren. Mijn kracht ligt bij de momentjes tussendoor en details. Zoals een liefdevolle knuffel, de laatste knoopjes van de jurk of jullie spontane lach. 

Bij de shoot van jullie samen creëren we een rust moment om in de chaos van de dag te genieten. Geen standaard beelden, maar jullie verhaal. Dit doe ik door vragen te stellen en opdrachtjes te geven.  Op een fijne en rustige manier laat ik je zijn wie je bent. 


Documentaire wedding fotograaf

Binnen 1 week  ontvangen jullie een preview en de factuur. Binnen 8 weken krijgen jullie alle foto's die ik met liefde heb bewerkt en geselecteerd. Afhankelijk van het gekozen pakket krijgen jullie een (mini) album. Het album kunnen jullie ook altijd upgraden. 


Editing & oplevering

04

De dag is eindelijk aangebroken. Enthousiast en eigen leg ik jullie dag vast. Mochten er dingen anders lopen, geen paniek. We vieren de liefde en ik help daar waar nodig is. 

It's the day!

03

Bij mij in Maarssen staat altijd de wijn koud of een warme kop thee klaar. Vanwege de afstand is online ook mogelijk. Als er na het kennismakingsgesprek een wederzijdse klik is, ontvangen jullie een offerte die jullie kunnen accepteren. Jullie dag zet ik vast als de factuur met de aanbetaling is overgemaakt. 


(Online) kennismaking

02

Jullie kunnen mij geheel vrijblijvend een berichtje sturen. Via de mail krijgen jullie dan een brochure met alle informatie. Als jullie enthousiast zijn en jullie dag nog vrij is reserveer ik de datum en plannen we een (online) kennismakingsgesprek. 


Boeking & betaling

01

Mijn werkwijze

Guusje & Tijmen

"Chriske is een hele goede, professionele en lieve fotograaf met oog voor detail en het grote geheel. We hebben prachtige trouwfoto's gekregen, dankjewel Chriske!"

Sebastiaan & Debbie

"De foto's die Chriske heeft gemaakt zijn heel mooi. Ze stelt ieder op zijn gemak. Met kinderen is ze ook heel goed. Ik raad haar aan!!

Sarita & Ricardo 

"Chriske had prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft in Amsterdam. Ze wist heel goed de bijzondere momenten, dynamiek en levendigheid, vast te leggen. Ze was ook zeer fijn om aanwezig te hebben op onze bruiloft, goeie energie en vol met enthousiasme."

FAQ

Je betaalt vooraf 350 euro om jullie dag te reserveren. Nadat jullie de preview hebben ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag. 

1. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Op een bruiloft gebeurt ontzettend veel. Bij meer dan 80 daggasten is een second shooter aan te raden. Bij het kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

2. Kan ik een second shooter boeken?

Jullie kunnen altijd meer fotografie uren erbij bestellen. Per uur. komt er 125 euro bij. Dit zal zich ook uitdrukken in meer foto's. 

3. extra fotografie uren 

De geselecteerde foto's bewerk ik met veel liefde en aandacht. Ik bewerk mijn foto's in dezelfde style zoals jullie kunnen zien in de brochure en op mijn website. Ik retoucheer alleen tijdelijke ongemakken die er normaal niet horen te zijn. Zoals een puistje of rode vlekjes. Behalve als je liever hebt dat ik dit laat zoals het is natuurlijk.

4. Hoe krijgen we de foto's?

Ik lever bijna alle foto's in kleur, 20% van alle foto's lever ik ook in zwart wit. Een enkele foto komt alleen goed tot zijn recht in zwart wit. 

5. zwart/wit foto's

Afhankelijk van het gekozen pakket zit er een (mini) album bij. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we het album ook bespreken en licht ik toe wat de mogelijkheden van een  album zijn.  Ik bestel mijn albums en prints bij Dutch Ink AlbumsKlik hier voor meer info. 

6. Krijgen we er een album bij?

Afhankelijk van het gekozen pakket zit er een (mini) album bij. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we het album ook bespreken en licht ik toe wat de mogelijkheden van een album zijn.  Ik bestel mijn albums en prints bij Dutch Ink Albums. Klik hier voor meer informatie. 

6. KRIJGEN WE ER EEN ALBUM BIJ?

Ik lever alle foto's in kleur, 20% van alle foto's lever ik ook in zwart wit. 

5. ZWART/WIT FOTO'S

De geselecteerde foto's bewerk ik met veel liefde en aandacht. Ik bewerk mijn foto's in dezelfde style zoals jullie kunnen zien in de brochure en op mijn website. 

4. HOE KRIJGEN WE DE FOTO'S?

Jullie kunnen altijd meer fotografie uren erbij bestellen. Per uur. komt er 125 euro bij. Dit zal zich ook uitdrukken in meer foto's. 

3. EXTRA FOTOGRAFIE UREN 

Bij het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden tot een second shooter. 

2. KAN IK EEN SECOND SHOOTER BOEKEN

Je betaalt vooraf 350 euro om jullie dag te reserveren. Nadat jullie de preview hebben ontvangen, stuur ik een factuur voor het resterende bedrag. 

1.HOE GAAT DE BETALING IN ZIJN WERK?

FAQ

Vraag de brochure aan

Ik ben nieuwsgierig naar jullie dromen en plannen. 

Met liefde vertel ik jullie verhaal