Maak je keuze:

In mijn foto's zoek ik naar verwondering, humor en eigenheid. Vang de kleine momenten die het leven groots maken. 

Verhalen over het leven & de liefde 

Mijn werk

Bruiloften

Info & prijzen

contact

De liefde vieren is een van de mooiste dingen die we in het leven kunnen doen. Ik kan schoonheid vinden in de kleine dingen en de momentjes tussendoor. De details die met liefde zijn uitgekozen, een hand op de schouder of de laatste knoopjes van de jurk tijdens de 'getting ready'.

Foto's ontstaan en worden gecreëerd vanuit de verbinding tussen jou en mij. Geen standaard beelden, maar jullie unieke verhaal. 

Bruiloften

Lifestyle

Info & prijzen

contact

Tijdens een lifestyle reportage gaan we samen op avontuur. Bij mijn beelden kijkt bijna niemand in de camera, maar maak je samen nieuwe herinneringen. Ongedwongen stel ik vragen en geef ik opdrachtjes.

Ik leg de liefde vast in al zijn vormen. Of het nu een zwangerschaps, newborn, motherhood, familie of liefdes shoot is. 

Lifestyle reportages

Portret

NU BOEKEN

Heb je altijd al mooie authentieke beelden van jezelf gewild? Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal, stel vragen tijdens de portret shoot en stuur je op een ongedwongen manier aan. 

Fotografie kan verhalen vertellen, herinneringen vangen en tegelijk ook ware kunst zijn! 


Portret reportage

Info & prijzen

Blogs

Klik op de foto voor mijn verhalen

Bruiloften

shoots

contact

Met liefde vertel ik jouw verhaal.

Capture a lifetime journey

Guusje & Tijmen

"Chriske is een hele goede, professionele en lieve fotograaf met oog voor detail en het grote geheel. We hebben prachtige trouwfoto's gekregen, dankjewel Chriske!"

Sebastiaan & Debbie

"De foto's die Chriske heeft gemaakt zijn heel mooi. Ze stelt ieder op zijn gemak. Met kinderen is ze ook heel goed. Ik raad haar aan!!

Sarita & Ricardo 

"Chriske had prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft in Amsterdam. Ze wist heel goed de bijzondere momenten, dynamiek en levendigheid, vast te leggen. Ze was ook zeer fijn om aanwezig te hebben op onze bruiloft, goeie energie en vol met enthousiasme."