bruiloft

Bruiloft van V&R

De liefde vieren is het mooiste wat er is. Het afgelopen jaar heb ik dit weer mogen voelen en ervaren. Niet alleen doordat ik zelf mocht trouwen met de liefde van mijn leven, maar ook verschillende bruiloften heb mogen fotograferen. Zo ook de bruiloft van V&R. Ik mocht als second shooter mee met Isabelle. Wauw wat kan ik elke keer weer genieten om het bruidspaar en de gasten te ontmoeten. Het was een prachtige en liefdevolle dag.

Getting ready

Tijdens het ‘Getting ready’ moment leg ik de details en de tussendoor momentjes vast. Met verwondering mag ik elke keer weer prachtige jurken en pakken aanschouwen. V&R hadden geheel eigen alles vormgegeven en uitgekozen voor hun bruiloft. Het was een feestje om de bloemen, sieraden en het laatste moment van het aankleden vast te leggen. Hierbij een kleine selectie.

First look

Voor de first look zijn ook vele opties mogelijk. Je kan elkaar pas zien voor het altaar, op een mooie plek in de natuur of gewoon bij jullie thuis. Ongedwongen zagen V&R elkaar voor het eerst in hun eigen achtertuin.

Shoot

Bij een bruiloft komen alle soorten fotografie samen. Ik leg de details vast, vang de hoogtepunten van de dag, geniet van de momentjes tussendoor en er is ruimte om samen mooie beelden te creëren. Beelden waar je even samen kan ontspannen en genieten. Jullie liefde, eigenheid en verhaal staan centraal.

bruiloft

Ceremonie

De ceremonie vond plaats in de tuin van Buitenplaats Land van Es. Een prachtige locatie midden in de natuur. De hele locatie was met liefde aangekleed door Wild Weddings en de bruidsbloemist. Tijdens de ceremonie klonken er mooie woorden, zang en werd er op het einde feestelijk geproost.

Taart & diner

Na de ceremonie was het tijd voor taart. Een taart die je bijna niet wilt aansnijden zo prachtig. Voor het diner was er nog tijd voor spelletjes, groepsfoto’s, speeches en stukjes. Vooral bij dit laatste word ik altijd helemaal blij. Ik kom zelf uit een grote familie en bij elke feestelijke gelegenheid staan er stukjes of een bonte avond op het programma. De liefde en humor voor elkaar kwamen bij de speeches en stukjes rijkelijk naar voren. Het diner was voor mij het moment dat ik weer naar huis ging, het bruidspaar heeft nog tot de late uurtjes doorgefeest.

Dankbaar dat ik V&R heb mogen ontmoeten en hun verhaal mocht vastleggen samen met Isabelle.

Bruidsfotograaf

Zoek je nog een bruidsfotograaf? Op mijn website kan je mijn werkwijze en aanbod vinden. Ik heb ook een brochure samengesteld, stuur mij een berichtje en ik mail met liefde meer informatie.

Ik vertel graag jullie bijzondere verhaal. Wat maakt een bruiloft voor mij bijzonder? Een bruiloft waarbij eigenlijk niks mis kan gaan omdat we meegaan in het moment en alles liefdevol met een lach en een traan kan worden omarmd. We elkaar mogen ontmoeten en de dag persoonlijk en eigen is vormgegeven. Ik leg niet alleen de hoogtepunten van de dag vast, maar ook de momenten tussendoor. De liefdevolle bewegingen, details en de schoonheid van de kleine dingen waar vaak het grootste geluk in schuilt. Ik woon in Maarsen maar reis het hele land door om jullie dag vast te leggen.

Liefs

Ceremoniemeester: Wild weddings

Trouwjurk: La nova

Pak: Knetter kleding

Haar: Hairlizz

Bruidstaart: Enjoy cakes

Bloemen: De bruidsbloemist

Locatie: Buitenplaats Land van Es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *