Newborn shoot

Newborn shoot

Het blijft bijzonder om deze fase te mogen vangen in beeld. Er veranderd ontzettend veel in een korte tijd. Een heel nieuw ritme mogen jullie samen ontdekken. Waarbij knuffelen, groeien en leren in een sneltrein de revue passeren. Hoe mooi is het om hier stil bij te staan.

Informatie over een Newborn shoot

Hoe moet ik poseren?

Je hoeft bij mij niet te poseren. Elk verhaal is uniek en dit wil ik ook vangen met mijn camera. Alle beelden zijn persoonlijk en one of a kind. Tijdens de Newborn shoot stel ik vragen en geef ik kleine opdrachtjes. Hierdoor voelt het heel ongedwongen en rustig. Als fotograaf heb ik extra aandacht voor het mooie licht, de details en de momentjes tussendoor.

Wanneer kan ik het beste een shoot boeken?

Tussen de nul en twaalf weken na de geboorte kun je een Newborn shoot boeken. Elke fase heeft zijn eigenheid om vast te leggen. Een shoot duurt ongeveer twee uur. Ik heb de tijd. Er mag tussendoor gevoed worden of dat we even pauze nemen. Je kan ook Day in a life shoot boeken. Een shoot duurt dan ongeveer drie a vier uur.

Waar vindt de Newborn shoot plaats?

De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik neem mijn rieten mand met dekentjes mee. In de zomermaanden is buiten ook mogelijk, dit overleggen we van te voren.

Wat voor beelden worden er gemaakt?

Tijdens de shoot maak ik foto’s van jullie lieve kindje, de wieg, fijne details en jullie als gezin samen. Ik kan ook een speciaal moment vastleggen zoals het voeden of badmoment. Dit overleggen we van te voren.

Newborn

Mijn werkwijze tijdens een Newborn shoot

Voor de shoot

Na je aanvraag plannen we een datum in. Als de shoot vast staat krijg je een uitgebreide brochure met kledingadvies en alle ins en outs.

Tijdens de shoot

Vandaag mag ik een stukje van jullie verhaal vastleggen. Als de shoot plaatsvindt bij jullie thuis is het fijn als de ruimtes waar we fotograferen opgeruimd zijn.

Na de shoot

Binnen een week krijgen jullie een preview. Na 3 weken krijgen jullie je foto’s via een online galerij. Jullie hoeven geen foto’s te kiezen, maar krijgen alle foto’s.

Meer informatie over mijn prijzen kunnen jullie hier vinden. Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk een shoot boeken? Stuur mij een berichtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *