Familieshoot

Een familieshoot aan de Reeuwijkse plassen

Vorige week zondag stond er een familieshoot gepland aan de Reeuwijke plassen. Van tevoren mocht ik mee taart eten, er waren verschillende neefjes jarig. Ondanks dat de shoot pas na het feestfestijn begon, kon ik het niet laten om mijn camera alvast te pakken!

Samenzijn op een bijzondere plek

De plek waar de familieshoot plaatsvond is voor de familie heel bijzonder. Alle kinderen zijn hier opgegroeid en ook voor de kleinkinderen voelt het als thuis. Het grote huis heeft inmiddels nieuwe bewoners gekregen, maar het huisje aan de plas die opa zelf gebouwd heeft is nog een plek om te koesteren. Vele familiebijeenkomsten vinden er plaats en er wordt volop genoten van het water, de natuur en samenzijn. Elke keer blijft het weer bijzonder om de liefde en eigenheid van een familie vast te leggen. Helaas kon niet iedereen bij de familieshoot aanwezig zijn, waardoor de reportage nog een vervolg krijgt.

Wanneer is voor mij een fotoreportage geslaagd?

Deze avond besefte ik mij weer waarom ik zo kan genieten van fotografie en wat voor mij de basis is van een geslaagde fotoreportage. Ik wil jullie als familie ontmoeten in je eigen zijn. De momenten vangen dat jullie samen aan het lachen zijn, elkaar een knuffel geven en juist datgene vastleggen wat bij jullie past. Met elkaar soep eten, spelletjes spelen of bijvoorbeeld een verjaardag vieren. Ik zie schoonheid en verwondering in de kleinste dingen en geef die mee als een blijvende herinnering voor later. Dankbaar dat ik deze liefdevolle familie mocht ontmoeten.

Wil je ook een familieshoot?

Vraag de brochure aan of stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden. Op mijn website is ook meer informatie over een lifestyle shoot te vinden. De shoot kan plaatsvinden bij jullie thuis of op een mooie plek in de natuur. Samen vangen we een herinnering die bij jullie past. Dit kan bijvoorbeeld een wandeling zijn, een spel of samen picknicken. Tijdens de familie shoot hebben jullie soms geen eens door dat ik er ben en op andere momenten zijn we volop in gesprek.

Een familieshoot bij mij is een reportage vol kleine

momenten die het leven groots maken.

familieshoot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *