portret

New 》Over mijmeren, groei & plannen

Wiehoe is hier dan eindelijk mijn nieuwe website! Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn aanbod, nieuwe prijzen en style. Er zitten vele mijmer uren in. ‘Wie ben ik als fotograaf en ondernemer’, is een vraag die ik mijzelf veelvuldig gesteld heb en eigenlijk nog steeds over mijmer.

Nieuwe website

Risotto a la Chriske

Mijn bedrijfsnaam spreekt niet gelijk tot de verbeelding, maar is tegelijk op mijn lijf geschreven. Ondanks nieuwe paden die ik ben ingeslagen, heb ik mijn naam niet veranderd. Mijn bedrijf is een mengelmoes van alles wat mij lief is. Van wandelavonturen, reizen, mijmeringen, recepten tot fotografie.

Met de nodige liefde, aandacht en het juiste gevoel maak je een risotto. Een recept waar je met veel warmte aan terug kan denken. Allemaal kwaliteiten en kenmerken waar ik als fotograaf voor wil staan. Verhalen authentiek en eigen vertellen. 

Groeien

Vorige week had ik mijn tweede gesprek met mijn coach. Van te voren had ik gevraagd of ze naar mijn website wilde kijken. Nieuwsgierig ging ik naar het oosten van het land. De reistijd is al benoemingswaardig, maar met mijn navigeer skills kan ik er zo 30 minuten bij optellen. Gelukkig heb ik een hele lijst aan Podcasts, waardoor de reis eigenlijk voorbij vloog. Dit keer ging het over perfectionisme, een raak thema die naadloos aansloot bij de rest van de dag.

Dankbaar ben ik dat ik mijn coach, Wianda, heb mogen ontmoeten. Wianda kan waarachtig mee mijmeren en je laten groeien naar hoogtes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ze stelt vragen en geeft daardoor tegelijk nieuwe inzichten. Bij mij moeten vragen altijd even landen, maar als ze eenmaal geland zijn stippel ik vol enthousiasme nieuwe plannen uit. Mijn website zal de aankomende maanden blijven groeien, worden gefinetuned en steeds meer mij worden. Vooral dit laatste is nog in ontwikkeling. Bij het zoeken naar foto’s van mijzelf, kwam ik vooral foto’s tegen met hoedjes op, met mijn ogen dicht of is mijn rug alleen zichtbaar. Het voelde veilig om mijzelf zo te laten zien.

Ik ben weer even wakker geschut om uit mijn comfort zone te stappen. De aankomende weken ga ik naar nog meer woorden en beelden zoeken die bij mij passen en ik trots mag laten zien. Iets hoeft niet af te zijn, de weg naar boven geeft al prachtige uitzichten.

Aanbod

Op mijn website kunnen jullie mijn nieuwe prijzen en aanbod vinden.

In mijn foto’s zie je veel details, momentjes tussendoor en hoogtepunten. Met liefde leg ik jullie bruiloft vast, gaan we samen op avontuur tijdens een fotoreportage of mag ik een jaar lang de bijzondere momenten fotograferen (vier seizoenen). 

Je mag bij mij heerlijk jezelf zijn. Zowel je mijmeringen als momenten van trots. Ik neem de tijd, stuur daar waar nodig is maar bovenal maken we mooie herinneringen. 

Wat kunnen jullie de aankomende weken verwachten?

De aankomende tijd zal mijn website wekelijks aangepast worden. Blijf mij volgen om mijn groei te zien.

De volgende blogs staan o.a. op de planning:

  • Mijn reizen naar Portugal, Combloux en Rome;
  • De voorbereiding van onze eigen bruiloft;
  • Prachtige bruiloften die ik heb mogen fotograferen;
  • Newborn shoot;
  • Een wandelroute tijdens Golden hour.

Ik hoor graag bij de reacties wat jullie van mijn nieuwe website vinden.

Stay tuned.

Veel liefs,

Chriske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Mirjam says:

    schijf als je blieft een boek ..je kunt zo heerlijk beeldend schijven bi je foto;s