familie shoot Zeist

Favoriete shoot locatie in Zeist

Door mijn wandelavonturen en input van lieve klanten kom ik steeds meer shoot locaties tegen. Een van mijn favoriete fotolocaties is Landgoed Heidestein in Zeist.

Wat maakt Landgoed Heidestein zo bijzonder?

Diversiteit

Het is een stukje natuur met heel veel diversiteit. Als we afspreken op de parkeerplaats lopen we eerst een stukje door het bos. In het bos is een prachtig meertje omringt door bomen, tunneltjes, trappetjes en water. Via een paadje kom je op de hei terecht en ook daar zijn vele mooie plekken te vinden, zoals klimbomen, zand, hei, water en bruggetjes.

Heidestein Zeist shoot locatie

Wandelliefhebbers

Ben je net als ik een wandelliefhebber dan raad ik deze locatie altijd aan. Tijdens de fotoreportage kunnen we een mooi rondje lopen en tussendoor ongedwongen foto’s maken. Een shoot duurt op deze locatie ongeveer anderhalf uur.

Schaduw & Golden Hour

Als de zon te fel is, zijn er genoeg mooie plekjes in de schaduw. Het is ook een hele mooie plek tijdens Golden Hour. Vanwege de hoge bomen verschuift Golden Hour een beetje. In de ochtend duurt het langer voordat de zon zich laat zien en in de avond verdwijnt die iets eerder.

Ideaal voor elke shoot

Of je nu samen op avontuur wil gaan met je lief, Newborn, familie of een eigen mijlpaal wil vieren! Bij deze locatie is het allemaal mogelijk.

Familie shoot

De foto’s spreken voor zich. Wat was dit een fijne shoot. Samen wandelen, kletsen en op avontuur gaan. Naast dat ik aanstuur en opdrachtjes geef, vang ik ook de momentjes tussendoor.

Portret shoot

Voor een fijne samenwerking mocht ik deze prachtige vrouw op de foto zetten. Hou je van wandelen en de natuur? Wil je graag mooie authentieke beelden van jezelf? Dan is dit een ideale locatie voor een portret shoot.

Newborn shoot

In de lente en zomer is een Newborn shoot buiten ook mogelijk. Als je een kinderwagen hebt die zandpaadjes kan trotseren is dit een mooie locatie. Ik neem mijn mand met dekentjes mee.

Love stories

Tijdens Golden Hour is dit een prachtige locatie voor een love story. Ik ben nieuwsgierig naar jullie verhaal. Samen wandelen we langs de mooie plekjes. Door mijn manier van vragen en opdrachtjes voelt de fotoreportage heel ongedwongen.

Wil je ook graag een fotoreportage op deze locatie? Stuur mij een berichtje en je ontvangt de brochure. Nieuwsgierig naar andere locaties? Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *