Boot bruiloft

Bruiloft van G&T

Op deze bruiloft voelde ik het! Ik ben een trouwfotograaf. Op gaan in de menigte en de momenten vangen die jullie verhaal eigen maken. Een liefdevolle blik, arm op de schouder of details die met zorg zijn uitgekozen. Tegelijkertijd de leiding nemen als het nodig is. Ongedwongen stuur ik jullie aan tijdens de shoot en bij de groepsfoto’s maak ik er een feestje van!

Een bruiloft om bij weg te dromen

Getting Ready

Ik mocht het liefdes verhaal van G & T vastleggen. In de ochtend arriveerde ik bij het ouderlijk huis van de bruid, ze zat al in de make-up.

De ringen

Naast dat ik beelden maak van het aankleden, neem ik ook altijd de tijd om de details zoals de ringen te fotograferen.

First look

De first look blijft altijd een magisch moment. De vreugde en verwondering van elkaar zien. Zowel tussen het bruidspaar als de familie, omwonende en vrienden die erbij aanwezig waren.

bruiloft

De shoot en aankomst

Op De Landgoederij in Bunnik ging dit prachtige stel trouwen. Voor de ceremonie zijn we nog samen gaan varen over De Kromme Rijn.

shoot bruidspaar

Groepsfoto’s

Tijdens de bruiloft zijn er ook momenten voor groepsfoto’s. In het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.

De ceremonie

De ceremonie begon al heel speciaal met lieve oma als bloemenmeisje. Er klonken mooie woorden, grappige anekdotes en prachtig pianospel.

ceremonie

Taart & borrel

De taartjes waren met liefde uitgekozen en de grote taart zelfs zelfgemaakt, heerlijk eigen. Tijdens het borrelen kon iedereen ontspannen samen genieten.

trouwfotograaf

Diner

Ik bleef tot de speech van opa. Na de speech zijn de gasten heerlijk gaan dineren en ben ik naar huis gegaan met geheugenkaartjes vol prachtige beelden. Dankbaar dat ik bij de bruiloft van G & T mocht zijn. Ik hoop dat jullie genoten hebben van de sfeerimpressie van deze bruiloft.

Jullie liefde

Als fotograaf leg ik jullie dierbaarste momenten vast, de details maar gaan we ook samen mooie beelden creĂ«ren. Ik geniet van bruiloften die authentiek en eigen zijn vormgegeven. Jullie keuzes hebben gemaakt die bij je passen en we samen de liefde mogen vieren. Ik reis het hele land door en voor buitenland bruiloften maak ik een prijs op maat. 

Klik hier voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Mirjam Olling says:

    wat een heerlijke foto’s