gezinsshoot

Een Golden hour gezinsshoot in de Soester Duinen

Vorige week had ik een gezinsshoot tijdens Golden hour in de Soester Duinen. Het is elke keer weer een feestje om een gezin te mogen ontmoeten en hun eigenheid te vangen in beeld. Of het nu een jong gezin is of een gezin met volwassen kinderen.

Veel gestelde vragen over een gezinsshoot

In deze blog laat ik niet alleen beelden zien van deze prachtige shoot, maar geef ik ook antwoord op een paar veelgestelde vragen:

  • Waarom shoot je graag tijdens Golden hour?
  • Wat voor beelden maak je tijdens een gezinsshoot?
  • Is er ruimte om te brainstormen?
  • Fotografeer je ook grote families?

Waarom shoot je graag tijdens Golden hour?

Tijdens Golden hour is het licht zacht en je ziet het licht veranderen. Dit geeft een fijne sfeer en variatie aan de foto’s. Officieel noemen we het uur nadat de zon opkomt en het uur voordat de zon ondergaat Golden hour. Vanwege de hoge bomen bij de Soester Duinen spreek ik altijd in de ochtend iets later af en in de avond eerder. Het licht is dan ook al warm en niet te hard. We hadden dit keer een blauwe lucht, maar ook met wolken is Golden hour prachtig. Klik hier als je nieuwsgierig bent wanneer het Golden hour is, dit veranderd namelijk het hele jaar door.

gezinsshoot

Wat voor beelden maak je tijdens een gezinsshoot?

Tijdens een gezinsshoot ben ik nieuwsgierig naar jullie verhaal. Door middel van vragen en kleine opdrachtjes voelt de shoot heel ongedwongen. Ik werk niet met vaste poses, maar heb oog voor de momentjes tussendoor. Momenten die de tijd even doen stilzetten en waar je met veel liefde aan kan terugdenken. Authentiek beelden waar je vooral de camera mag vergeten. Tijdens de shoot varieer ik qua gezinssamenstellingen en lopen we naar verschillende plekjes op de locatie. Wat heb ik met dit gezin gelachen.

Is er ruimte om te brainstormen?

Ik denk graag out of the box en geniet van plannen smeden. Wil je graag van de shoot iets extra’s speciaals maken? Stuur mij een berichtje zodat we samen kunnen sparren. Denk aan een leuke activiteit, een picknick of de wens om ook portretten te maken.

Fotografeer je ook grote families?

Een familie shoot is bij mij zeker mogelijk. Een fotoreportage is inclusief 5 personen, maar je kan extra personen bijboeken. Tijdens een familie shoot maak ik groepsfoto’s en is er ook ruimte voor elk gezin.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Wil je graag een enthousiaste en betrokken fotograaf die je laat zijn wie je bent? Geniet je van spontane beelden waarbij je niet in de camera kijkt maar vooral naar elkaar? Dan leg ik met liefde en humor jouw verhaal vast!

Vraag mijn brochure aan of check mijn aanbod (Lifestyle reportages, portret shoots & bruiloften).

Liefs

gezinsshoot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *