Newborn lifestyle reportage

Jullie verhaal

Het blijft elke keer weer bijzonder om een Newborn reportage te mogen maken. Wat was het fijn om bij dit gezin langs te mogen komen. Grote zus die onwijs trots is op haar broertje en heel goed kan helpen.

Elke Newborn shoot is persoonlijk

Bij mij is geen enkele lifestyle reportage hetzelfde. Waarom niet? Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft. Wat beloof ik dan wel? Beelden doordrenkt met jullie humor, liefde & eigenheid. Foto’s waar je trots op kan zijn, herkent en keer op keer wil blijven koesteren.

Waar maak ik beelden van?

Tijdens een Newborn shoot is er vooral geen haast. We gaan mee in de flow van jullie kleine wonder. Kom ik binnen en is het net tijd om te voeden? Geen probleem, drink ik eerst een kopje thee.

Jullie hoeven niet de poseren, maar we gaan gezellig in gesprek. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal. Tussendoor geef ik kleine aanwijzingen, zodat het licht bijvoorbeeld mooi valt.

Tijdens de Newborn shoot maak ik foto’s van jullie kleine wonder, de details, momentjes die ontstaan en jullie als gezin.

Nieuwe brochure

Newborn inspiratie guide

Vorige week heb ik mijn nieuwe Lifestyle brochure voor 2024 afgemaakt. Naast de brochure krijgen jullie een inspiratie guide als je een shoot bij mij boekt. Jullie kunnen daar alle ins en outs vinden over een Newborn shoot. Zo weet je precies hoe je je kan voorbereiden en een shoot in zijn werk gaat. Er is ook kleding inspiratie te vinden.

De hele gallery

Sinds dit jaar hoeven jullie geen foto’s meer te kiezen. De hele gallery mogen jullie downloaden. Ik ben een verhalen verteller. Als jullie maar een stukje van de gallery afnemen voelt het verhaal niet compleet. Alle beelden die ik met liefde en aandacht heb bewerkt horen erbij.

Album

Bij elke fotoreportage ontvangen jullie een luxe mini album. Bladeren door een album brengt jullie verhaal tot leven en zorgt ervoor dat je alle herinneringen nog meer kan koesteren.

Lifestyle Newborn shoot boeken

Ik kan nu uit eigen ervaring spreken hoe bijzonder deze fase voor jullie is. Jullie kleine wonder groeit zo snel en als je terugkijkt op de kraamtijd kan het soms als een waas voelen. De eerste dagen en weken van het leven van je baby zijn zo kostbaar. Een newborn shoot vangt die onvergetelijke momenten, zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

Stuur mij een berichtje en je ontvangt van mij geheel vrijblijvend mijn lifestyle- en portretbrochure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *