bruiloft

Bruiloft van D&E

Op een prachtige locatie in Nigtevecht mocht ik de bruiloft vastleggen van D&E. Wat heb ik genoten van alle lieve woorden en gezelligheid.

De bruiloft

Getting ready

Als trouwfotograaf vind ik het altijd bijzonder om al bij de Getting ready aanwezig te mogen zijn. De trouwjurk aandoen is en blijft een magisch moment. Naast beelden van het omkleden, vang ik ook de details en de omgeving.

Bruidegom

Naast de bruid, kan ik ook beelden maken van de bruidegom. Het maakt het verhaal van de getting ready compleet.

First look

In het halletje van de boerderij zagen D&E elkaar voor het eerst.

Ceremonie

Onder de hooischuur zaten alle gasten verwachtingsvol klaar om de bruidsmeisjes/jonker en de bruid met haar vader te verwelkomen.

Babsen

D&E werden niet alleen getrouwd door twee babsen, maar het waren ook nog twee hele dierbare vrienden. Het maakte de ceremonie extra intiem en bijzonder.

Hun zoontje die de ringen mocht brengen, dochterlief veilig dichtbij en liefdevolle woorden tijdens de geloftes.

Ongedwongen

D&E hadden vooral een wens voor hun bruiloft. Namelijk ongedwongen genieten met familie en vrienden. Geen uitgebreide shoot en groepsfoto’s, maar verspreid over de dag een paar momenten. Toen ik over de locatie liep en zag hoe prachtig de schaduw viel op een muur, hoefde ik niet lang na te denken waar we even naartoe konden wandelen.

Borrelen

In de middag was er heerlijk de tijd om te borrelen. Er waren spelletjes, akoestische muziek, borrelplanken en drankjes.

Diner

Lang gedekte tafels, goed gezelschap, mooie woorden, shared dining en een zonnetje.

Goldenhour

Tijdens het diner zijn we even tien minuutjes naar buiten gegaan. Heerlijk met een biertje samen genieten en ondertussen ontstaan er prachtige beelden.

Speeches & proosten

Tijdens de speeches en het opdienen van de gerechtjes maak ik foto’s.

Feest

Toen het feest begon, maakte ik mijn laatste beelden van deze vreugdevolle dag. Een bruiloft voor in de boeken. Wat heb ik genoten van alle lieve woorden en gezelligheid. Ik hoop dat de beelden voor zich spreken en jullie net zo genieten van hun bruiloftsverhaal als ik.

Zoek je nog een trouwfotograaf?

Stuur mij een berichtje en je ontvangt van mij geheel vrijblijvend mijn brochure.

Locatie: Freeland Farm

Visagie: Make-up Matters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *