vier seizoenen

Vier seizoenen ・Capture a lifetime journey

De vier seizoenen is een lang gekoesterd idee waar al mijn creativiteit en liefde voor jullie verhalen samenkomen. Er zijn momenten in je leven die je voor altijd wil bewaren. Een jaar lang mag ik je door alle seizoenen heen ontmoeten. De tijd gaat soms ontzettend snel waarbij je verschillende fases wil vastleggen. Denk aan een geboorte, een nieuw avontuur of iemands biografie. Op maat maken we samen een plan tijdens een kennismakingsgesprek.

Sanne haar verhaal

Toen ik Sanne voor het eerst ontmoette wist ik gelijk dat we een klik hadden. Haar humor, oprechtheid en passie sprak mij aan. De passie voor bewust leven en ouderschap. Het soms ook niet goed mag gaan en de overtuiging dat je mag varen op je eigen kracht en vertrouwen. Naast liefdevol moeder zijn is ze ook geboorte coach.

Familie shoot

Vorig jaar mocht ik Sanne en haar gezin voor het eerst ontmoeten in het Cantonspark. Een prachtig groen park met authentieke gebouwen en bruggetjes. Heerlijk samen wandelen en op avontuur gaan. We sloten de familie shoot af met een kop thee bij de Wintertuin Experience.

Zwangerschaps shoot

De tweede keer mocht ik Sanne ontmoeten bij haar thuis. Wauw wat was het een feestje om samen met haar deze beelden te maken. Een moment om te blijven koesteren. Tijdens de zwangerschap veranderd je lichaam en kijk je vol verwachting uit naar de ontmoeting met je kindje.

Alle veranderingen kunnen ook ongemakken geven en onzekerheid. Tijdens de zwangerschaps shoot blijf ik vragen stellen, gaan we samen in gesprek en geef ik kleine aanwijzingen. Ik vang je kracht maar ook je kwetsbaarheid, het mag er allemaal zijn.

De bevalling

Ik had de eer dat ik ook bij de bevalling mocht zijn. Al weken keek ik veelvuldig op mijn telefoon en zorgde ik ervoor dat ik elk moment naar Baarn kon gaan rijden. Uiteindelijk begonnen de weeën op de warmste dag van het jaar. Het was voor mij heel bijzonder dat ik erbij mocht zijn. Want wauw wat komt er veel vrouwelijke kracht, eigenheid en verwondering bij een bevalling kijken.

Daarnaast heb ik ook geleerd hoe belangrijk communicatie, licht en de technische aspecten van de camera zijn. Een bevalling zit niet standaard in mijn pakketten, maar binnen het vier seizoenen pakket is het wel bespreekbaar. Ik zou eventueel ook beelden gemaakt door jullie zelf kunnen editen en toevoegen aan het album.

Newborn shoot

Na drie maanden mocht ik weer in de auto stappen naar Baarn. Het was fijn om Sanne en haar gezin weer te ontmoeten. Als ik terugkijk naar de beelden zie ik verwondering, vreugde, verstilling en de passie voor spelenderwijs opvoeden. Dankbaar dat ik de avonturen van Sanne een jaar lang heb mogen vangen in beeld.

Newborn shoot vier seizoenen

Vier seizoenen

Ik geloof dat elk verhaal het waard is om verteld te worden. Het vastleggen van waardevolle momenten geeft vreugde, blijvende herinneringen en trots. De geboorte van jullie nieuwe wonder is prachtig om een jaar lang te vangen in beeld. Er gebeurt in een korte tijd ontzettend veel.

Naast geboorte, is biografie of een nieuw avontuur ook heel bijzonder om te vangen in beeld. Met heel veel passie en liefde fotografeer ik jouw verhaal!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie over het vier seizoenen pakket? Klik hier voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *